Nagy átalakulók

Ebben a rovatban olyan hétköznapi hősöket mutatok be nektek, akik a komplett életmód váltással a külsejük mellett a mindennapjaikat is megváltoztatták az edzések, illetve az egészséges étkezések által. Pédamutató és követendő az a kitartás, akarat, alázat, amit ezek a csajok véghez vittek.

Évi aki aki a fia esküvőjére készült

Évi vezető óvónőként dolgozik, aktívan telnek a napjai a kis óvodások között, és bár évek óta a csoportos órák résztvevője is volt, a tudatos étkezés távol állt tőle. A fia közelgő esküvője adott neki inspirációt arra, hogy csinos örömanya legyen. És bár nem volt túlságosan nagy súlytöbblet rajta, azért az alacsony termetéhez némi túlsúly azért párosult.

A feszes, tónusos izom mögött elszántság, kitartás, és végtelen alázat bújkál. A megszállottság nem túlzás Évi példáját látva. A mindennapi mozgás, az étkezések megreformálása önbizalommal és profizmussal párosult. Évit nem lehet leállítani! Tiszta lendület, energia, motiváltság hajtja! Mára az edző társammá vált!

Előtte Utána

Zsuzsi, aki az egészségéért váltott életmódot

(előtte 116 kg – jelenleg 90 kg)

Zsuzsi 2021. márciusban felkeresett, hogy fogyni szeretne…nemcsak esztétikai okból, hanem mert az egészsége a tét…a mérleg 116 kg-ot mutatott. Magas vérnyomás, cukorbetegség előszobája….stb…plusz motiváció volt, hogy a lánya esküvőjére szeretne csinos lenni…a dátum július 11. Gyors fejszámolás után a kitűzendő cél: -16 kg, azaz kerek 100 kgZsuzsi teljes étrendjét átreformáltam, napi 5x étkezés, fehér liszt, cukor teljes elhagyása, a mikro tápanyagok megfelelő arányú adagolásával. Heti 3-4 edzés, amit heti 1 személyi edzéssel indítottunk – férje – Szilveszter minden órát videón rögzített, így a hét többi edzős napján a felvételeket ismételte Zsuzsi. Zsuzsinak nem kell privát órákat vennie, mert a csoportos órák elmozdíthatatlan tagja. Hihetetlen akaraterővel és irányomban tanúsított bizalmával, férje 1000 %-os támogatásával elindult azon az úton, amit úgy hívnak, ÉLETMÓDVÁLTÁS!

A következő kitűzött dátum október 26. volt. A cél: 90 kg…töretlenül és megállíthatatlanul, betartva az előírt étkezést, mindenféle csoda bogyó nélkül, tiszta egészséges étkezéssel, az eredmény megvan. -26 kg.

A centik is megdöbbentőek: a kezdeti derék méret 132 cm, a mai 110 cm. A csípő mérete 141 cm volt, ma 126.

A kardiológus dícsérete és ámulata, és a magas vérnyomás gyógyszer elhagyása minket igazol… És Zsuzsi még mindig lelkes és elszánt…

Veszna, aki fiatalos lendülettel és akarattal képes hegyeket megmozgatni

Csupa mosoly, munkabírás, optimizmus, elbűvölő kisugárzás, fiatalos lendület, és hozzá egy bájos arc. Ezek a jelzők jutnak eszembe Vesznáról, a 28 éves vendégemről, aki példamutatásával, alázatos munkájával, döbbenetes akaraterejével bámulatos eredményt ért el viszonylag rövid időn belül. Az ápolónőként dolgozó Veszna a mai napig egy füzetbe írja az étkezéseit, így nyomon tudom követni mikor mit eszik, hogyan reagál rá a szervezete – hiszen mindenki más és más, és minden kliensemnél alapjaiban az egészséges táplálkozás elveit követjük, de életritmusuknak megfelelően alakítjuk az étkezési gyakoriságot , az edzéseiket, és a pihenőidejüket.

előtte utána

Természetesen nem ez a végcél. Vesznában ennél sokkal több van. Még -15 kg biztosan.