Online edzés csomagok

Az utóbbi napokban sokak számára vált az otthon egyben munkahellyé is. Az egész napos otthonlét – főleg, hogy munka után sem lehet igazán elmenni sehová, főleg társaságba – újfajta kihívások elé állít bennünket .

Miért fontos neked ez a program?

Bárhol végezhető: edzőteremben, vagy otthon; a választás a tiéd.

Bármikor végezhető: az időzítés nem probléma, nem függsz többé az edződ időbeosztásától, azaz akkor végzed az edzéseket, amikor van rá időd.

Folyamatos támogatásban részesülsz, ha kérdésed van, nyugodtan felteheted, a felmerülő problémáidra megoldást találunk

Költséghatékony, hiszen egy személyi edző díjának a töredékéért kapod ugyanazt a támogatást…sőt, jóval többet!

Tudományosan megalapozott: az edzéssel és táplálkozással kapcsolatos útmutatás nem a legújabb trendeket, hanem a leghatékonyabb, tényeken-alapuló, tudományosan igazolt módszereket nyújtja számodra.

Maximálisan figyelembe veszi az életviteledet, a lehetőségeidet, a saját preferenciáidat, mind az edzés, mind pedig a táplálkozás terén.

Az egész napos bezártság, a mozgásszegény életmód ingerlékennyé, passzivá tesz mindenkit. Találd meg a neked megfelelő edzéstípust és válasz a programjaim közül.

Kezdő csomag

Ez a csomag neked szól, ha eddig valamiért mindig elkerülted a mozgást… MOST jött el a TE időd, mert nincs több kifogás…mert sehová sem kell menned, én megyek hozzád az online edzésekkel!
Szervezd meg a napirended, az otthoni munkavégzésed, az egyéb teendőid, és iktasd be a mozgást! MOST! Hogy amikor majd vége lesz ennek az idegőrlő járványnak, ne legyél még rosszabb egészségi (és ideg) állapotban, mint amikor (kényszerből) elkezdtük. Sőt! Fordítsd a javadra ezt a helyzetet!
És a mozgás mellett ne feledkezzünk meg az étkezésekről sem! A stressz ellen ne jutalom falatkákkal kényeztesd magad, hanem reformáld meg az étkezési szokásaidat! Segítek, elindítalak ezen az úton is…
Cél életmódformálás, helyes étkezés kialakítása, fizikai képességek javítása, testzsírszázalék csökkentése
– kérdőív és állapotfelmérés
– a program 30 napos
– személyre szabott edzésterv (erősítő+ aerob edzés)
– étrend tervezés

A csomag ára 13.500 Ft/Hó 9.900 Ft/Hó

Haladó csomag

bty

Azok számára készült ez a csomag, akiknek eddig is a mindennapjaik része volt a mozgás. Akik a megváltozott körülmények ellenére is kitartanak a sport mellett, és az egészséges táplálkozás is jelentős szerepet jelent nekik a mindennapokban.
Cél egészséges életmód, helyes étkezés, fizikai képességek javítása, fejlődés
– kérdőív és állapotfelmérés
– a program 30 napos
– személyre, otthoni körülményekre szabott edzésterv
– étkezési tanácsok, tudatos táplálkozás alapok
– táplálékkiegészítő tervezés

A csomag ára 23.500 Ft/Hó 10.900 Ft/Hó

Senior csomag

Kifejezetten az 55 év feletti korosztálynak, részletes útmutatással, mire kell koncentráltan figyelni az edzések alatt, az étkezési szokások kialakítása.
Cél életmódformálás, helyes étkezés kialakítása, fizikai képességek javítása, hozzászokás a mozgáshoz, vázizmok megerősítése
– kérdőív és állapotfelmérés
– a program 30 napos
– személyre szabott edzésterv (súlyzós + aerob edzés)
– étrend tervezés

A csomag ára 19.000 Ft/Hó 8.900 Ft/Hó