Online edzés csomagok

Az utóbbi napokban sokak számára vált az otthon egyben munkahellyé is. Az egész napos otthonlét – főleg, hogy munka után sem lehet igazán elmenni sehová, főleg társaságba – újfajta kihívások elé állít bennünket .

Miért fontos neked ez a program?

Bárhol végezhető: edzőteremben, vagy otthon; a választás a tiéd.

Bármikor végezhető: az időzítés nem probléma, nem függsz többé az edződ időbeosztásától, azaz akkor végzed az edzéseket, amikor van rá időd.

Folyamatos támogatásban részesülsz, ha kérdésed van, nyugodtan felteheted, a felmerülő problémáidra megoldást találunk

Költséghatékony, hiszen egy személyi edző díjának a töredékéért kapod ugyanazt a támogatást…sőt, jóval többet!

Tudományosan megalapozott: az edzéssel és táplálkozással kapcsolatos útmutatás nem a legújabb trendeket, hanem a leghatékonyabb, tényeken-alapuló, tudományosan igazolt módszereket nyújtja számodra.

Maximálisan figyelembe veszi az életviteledet, a lehetőségeidet, a saját preferenciáidat, mind az edzés, mind pedig a táplálkozás terén.

Az egész napos bezártság, a mozgásszegény életmód ingerlékennyé, passzivá tesz mindenkit. Találd meg a neked megfelelő edzéstípust és válasz a programjaim közül.

Kezdő csomag

Ez a csomag neked szól, ha eddig valamiért mindig elkerülted a mozgást… MOST jött el a TE időd, mert nincs több kifogás…mert sehová sem kell menned, én megyek hozzád az online edzésekkel!
Szervezd meg a napirended, az otthoni munkavégzésed, az egyéb teendőid, és iktasd be a mozgást! MOST! Hogy amikor majd vége lesz ennek az idegőrlő járványnak, ne legyél még rosszabb egészségi (és ideg) állapotban, mint amikor (kényszerből) elkezdtük. Sőt! Fordítsd a javadra ezt a helyzetet!
És a mozgás mellett ne feledkezzünk meg az étkezésekről sem! A stressz ellen ne jutalom falatkákkal kényeztesd magad, hanem reformáld meg az étkezési szokásaidat! Segítek, elindítalak ezen az úton is…
Cél életmódformálás, helyes étkezés kialakítása, fizikai képességek javítása, testzsírszázalék csökkentése
– kérdőív és állapotfelmérés
– a program 30 napos
– személyre szabott edzésterv (erősítő+ aerob edzés)
– étrend tervezés

A csomag ára 13.500 Ft/Hó 9.900 Ft/Hó

Kezdő csomag

Haladó csomag

bty

Azok számára készült ez a csomag, akiknek eddig is a mindennapjaik része volt a mozgás. Akik a megváltozott körülmények ellenére is kitartanak a sport mellett, és az egészséges táplálkozás is jelentős szerepet jelent nekik a mindennapokban.
Cél egészséges életmód, helyes étkezés, fizikai képességek javítása, fejlődés
– kérdőív és állapotfelmérés
– a program 30 napos
– személyre, otthoni körülményekre szabott edzésterv
– étkezési tanácsok, tudatos táplálkozás alapok
– táplálékkiegészítő tervezés

A csomag ára 23.500 Ft/Hó 10.900 Ft/Hó

Haladó csomag

Senior csomag

Kifejezetten az 55 év feletti korosztálynak, részletes útmutatással, mire kell koncentráltan figyelni az edzések alatt, az étkezési szokások kialakítása.
Cél életmódformálás, helyes étkezés kialakítása, fizikai képességek javítása, hozzászokás a mozgáshoz, vázizmok megerősítése
– kérdőív és állapotfelmérés
– a program 30 napos
– személyre szabott edzésterv (súlyzós + aerob edzés)
– étrend tervezés

A csomag ára 19.000 Ft/Hó 8.900 Ft/Hó

Senior csomag