SUP

SUP -mert mozgás…mert mobilitás…mert veled a természet…mert az egész testet átmozgatja…mert összehozza az embereket…mert felszabadulsz… mert a víz elviszi a negatív energiákat…. 

MI AZ A SUP?

A SUP, az angol Stand Up Paddle kifejezésből származik, ami szabad fordításban annyit tesz: “Állj fel és evezz!” A sport maga a 2000-es évek elejéről, Hawaii-ról származik, ahol a szörfoktatók állva és evezve tanítottak, majd jött a felismerés, hogy így hullámok és szél nélkül is tudnak szörfözni. A SUP-ozás pedig villámgyorsan népszerűvé vált az egész világon.

HOGY TANULOM MEG? ÉN IS MEG TUDOM CSINÁLNI?

Az állószörf nem igényel előképzettséget, használatát mindössze néhány perc alatt el is sajátíthatod – sokkal könnyebb megtanulni, mint biciklizni, vagy úszni. Mindössze egy nagyméretű speciális szörfdeszkára, a hozzá tartozó evezőre, és némi egyensúlyérzékre van szükséged. A legnehezebb rész a deszkán való felállás, azonban néhány perc gyakorlás után már ez is mindenkinek sikerülni szokott. Az evezés pedig egyenesen gyerekjáték – a bátortalanabbak akár ülve, vagy térdelve is hajthatják deszkájukat. És ezzel szinte minden adott is egy élménydús SUP-oláshoz – már csak megfelelő látnivalót és útitársakat kell keresnünk. Mi ezt most mind biztosítjuk Neked, ha velem tartasz. A SUP akár az egész család számára remek kikapcsolódást nyújt, mivel SUP-olni teljesen biztonságos, mégis izgalmas.

HOL?

Fadd-Dombori mely Tolna megye egyik ékköve Szekszárdtól 20 kilométerre a faddi Duna-holtág mellett helyezkedik el, csodálatos természeti környezetben. Kiépített szabad strandok, kis büfék, játszóterek, tiszta friss levegő, ápolt parkok, béke és nyugalom. Mint egy nyaralás 🙂 Mi kellhet még?

ÉS HOGY SZÁMODRA MILYEN LEHETŐSÉG REJLIK BENNE?

-SUP fitness velünk

-Edzés

-Kirándulás

-Családi program

-Nyaralás

-Ajándékozás

-Vagy csak a buli kedvéért