Szauna Program

Az egészséges életmód nem csak testi edzettséget,az egészséges étkezést, hanem a psziché tisztaságát is körbe öleli. Ez a testi-lelki egyensúly vezet az egészség felé…de hogyan tudod a lelkedet edzeni? Különböző alternatív módszerek közül én a szaunák világának hangulatát, ízét, illatát hozom el nektek és invitállak is benneteket a szauna programjaimra domboriba a SAF/ARMY SZAUNÁMBA.

De mi is történik egy ilyen programon?
Szauna Szeánsz vagy szauna felöntés, így is úgy is hívhatjuk, de mit is jelent, és mi történik egy ilyen programon?
…amikor a szaunázás élménnyé válik… a jó hangulat és a jó közérzet “szellemét” idézézzük meg a a szaunában, és itt ne valamiféle rítuáléra gondoljon senki…és mégis…valamiféle varázslat, csoda részvevői lehetünk…
Minden Szauna program ideje alatt a szaunamester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, fokozatosan hevíti fel a kabint az aromás ráöntésekkel a kályhára, ezzel garantálva a vendégek aklimatizálódását. Igyekszik személyre szabott ventilációt biztosítani, a vendégek körül szaunazászlója és törölközője segítségével kavarja a forró levegőt.
Ezen kívül a szaunamester igyekszik minden, a szaunázást érintő kérdések megválaszolására illetve felügyeli a szaunarészleget és ellenőrzi, hogy minden vendég betartsa a helyes-, és higiénikus szaunázás szabályait.
Egy-egy program időtartama maximum 12-15 perc, de bárki aki úgy érzi elég volt számára, nyugodtan elhagyhatja a szaunát. Ezt követi a lehűlés, majd pihenés, relaxáció.

HŰTSD LE MAGAD!

A lélek ápolása a test edzése mellett ugyanolyan fontos, hiszen egységben alkot egy egészet. Ezért, és ahhoz a semmihez sem hasonlítható érzésért, amit csak a szauna melege tud adni a maga varázsával, illataival, hangulatával alkottam meg a S.A.S-t! A festői környezetben felállított szauna Fadd-Domboriban vár benneteket minden szombaton 16.00 órától. A létszám limitált, ezért csak előre bejelentkezés alapján tudtok részt venni a programokon. 20/592-7783, vagy messengeren

A szaunamestereink egyik célja a szeánszokon, hogy a vendégek hátán futkosson a hideg. Ez nagyon különleges, jó érzés, és elsősorban a stresszoldásban nyújt nagy segítséget a „libabőrödzéskor” tapasztalt endorfin nevű hormon termelődés serkentésének köszönhetően.

A szeánszok mindig meghatározott programok keretein belül zajlanak. Minden egyes programnak megvan a maga külön varázsa. Fajtáiról a későbbiekben mesélek nektek